Köszöntjük honlapunkon a Tisztelt Olvasót!

 

A  „Püspökladány Jövőjéért Egyesület” munkájáról, célkitűzéseiről szeretnénk tájékoztatni Városunk lakóit.

A „Püspökladány Jövőjéért Egyesület”, mint civil egyesület a Városunkban a „közjó” érdekében fejti ki tevékenységét, egy jobban élhető városért, politika- és ideológiamentesen. Egyesületünk mentes a magánérdektől, a profitszerzéstől is.

Egyetlen célunk a helyi közjóért való munkálkodás, ezért együttműködésre törekszünk mindazokkal, akik számára ez a fontos. Fenti célok teljesítése érdekében Egyesületünk figyelemmel kíséri a város közéletét is.

Támogatni kívánjuk a mindenkori helyi vezetést, amennyiben a céljaink egyeznek.

A helyi közéletben egyfajta kontrollt kívánunk gyakorolni, illetve kritikát is fogalmazunk meg, ha erre okot látunk. Elképzeléseinkben a kritika nem lehet soha öncélú, hanem mindig a közjó érdekében fog megfogalmazódni és az érdeklődő Ladányiakhoz eljutni.

A várost érintő eseményekről, fejlesztésekről, intézkedésekről értékeléseket készítünk, bemutatva álláspontunkat. 

Meggyőződésünk, hogy a város irányítása, a koncepciók, a fejlesztések meghatározása csak szakmai alapon történhet!

A fentről jött bármilyen pártirányítás sértheti a Város érdekeit, önállóságát, ezért fontosnak tartjuk, hogy a választott képviselőket csak és kizárólag elkötelezettségük, tudásuk és lelkiismeretük vezérelje.

Munkájuknak becsülettel tegyenek eleget, amelyet számon is kell kérni tőlük.

Meggyőződésünk, hogy eljött az ideje egy erősebb, szorosabb helyi polgári összefogásnak, egy emberként kell munkálkodni fenti célok teljesülése

érdekében, hiszen itt élünk és életünk minőségéről itt kell gondoskodnunk.

Elég már a sokat hallott politikai lejáratásokból, nagyot mondásokból, ezek helyett ideje munkához látni, cselekedni, mert még sok tennivalónk van

a Városért, a városlakókért.  Nem világmegváltó tervekkel kívánunk előjönni, hanem hétköznapibb, de annál inkább megvalósítható célok teljesítése a fontos.

Ez az egyetlen út, amelyet Egyesületünk felvállalt és képviselni fog a közjó érdekében.

Egyesületünkben olyan tagok ténykednek, akik megfelelő szakmai felkészültséggel, referenciákkal rendelkeznek, akik pártoktól, ideológiáktól távol tartották

és tartják ma is magukat, akik kéretlenül és önzetlenül eddig is sokat tettek a városunkért, Önökért! Az általuk megfogalmazott koncepciókat honlapunkon folyamatosan közzétesszük, ahol lehetőséget biztosítunk hozzászólásokra, véleménynyilvánításra, közös álláspont kialakítására.

Sokan vannak, akik elszármaztak városunkból, de lelkükben LADÁNYIAK maradtak. Nekik is tudniuk kell, hogy véleményükre, hozzászólásaikra

ugyanúgy számítunk, mintha közöttünk élnének, alkotnának.

 

Köszönjük a megtisztelő figyelmet!

 

 

belepesi nyilatkozat.doc (25 kB)